Освітня асамблея: 12.06-25.06

Дякуємо усім слухачам, хто відвідував «Освітню асамблею» останні два тижні! Незважаючи на підготовку до сесій та захист дипломів, а також період літніх відпусток, більше 200 людей отримали нові знання!
 
1) У Києві наші слухачі говорили про майбутню українську цивілізацію разом з Ігорем Харченко, розвивали креативність мовлення з Ксенією Руснак, продовжували вивчати англійську на English Speaking Club, вчилися правильно оформлювати документи для вступу в закордонні ВНЗ, від інструктора з ножового бою та психолога Valde Khan дізналися, як краще захищати себе та не бути жертвою. Також минулого тижня до нас завітав відомий волонтер Роман Сініцин, для якого це стало своєрідним дебютом у ролі лектора:) І, звісно, не можна забути про інтелектуальну гру “Що? Де? Коли?”, у якій цього разу взяли участь 5 команд!
  
2) Вінничани розширювали світогляд та горизонти свого мислення під час психологічних ігор і тестів, просто неба дізнавалися, як добути воду та вижити в екстремальних ситуаціях. Також наші вінницькі колеги провели для слухачів лекцію про національно-визвольний рух на Вінничині. Молодці!
  
 
3) У чудовому місті Кременчук слухачі мали розмову про скетч-мислення і про те, як облаштувати місто для комфортного проживання. Супер!
4) Освітня асамблея – Одеса минулого тижня відсвяткувала 1 рік своєї діяльності. Ще раз вітаємо!
 
5) Команда “Освітньої асамблеї” черговий раз відвідала дитячий будинок в селі Кропивна (Золотоніський район, Черкаська область). Ми організували майстер-клас із використання косметики для дівчаток. На кошти, які були зібрані під час благодійного майстер-класу з виготовлення ляльок-мотанок, було придбано різноманітні косметичні засоби. Хлопчикам ми привезли футбольний м’яч, одяг, а молодшим вихованцям – речі, іграшки та книги.
 
Слідкуйте за анонсами – попереду ще багато цікавого!
#освітняасамблея #освітня_асамблея