Освітня асамблея: 26.06 – 09.07

Дякуємо усім слухачам, хто завітав на початку липня до Освітньої асамблеї не лише у Києві, а й інших містах! Більше сотні людей не лише чудово провели час та познайомились з цікавими людьми, а й отримали нові знання!

1) Кияни разом Олександром Курбаном розглядали digital PR: як використати соцмережі, блоги та форуми на свою користь. Співробітник інституту ядерних досліджень Богдан Лепявко розповів про актуальну на сьогоднішній день тему – енергію майбутнього. Зазначимо, що слухачі брали активну участь у розмові і не соромились ставити питання:) Також спільно з ГО “Науково-практичний центр “ЮНІТ” розпочато Курс домедичної допомоги. Перші схвальні відгуки ми вже отримали:) І, до речі, курс триває. Встигніть зареєструватися на останній тренінг!

www.facebook.com/events/1405212152866396/

2) У Кременчуці Освітня асамблея провела тренінг красномовності.
Присутні читали заздалегіть підготовлені промови, а також за допомогою психологічних тестів дізналися про рівень своєї конфліктності. Крім того, наші дівчата завітали до Кременчуцьких пластунів на дитячий табір “Еволюція” з конкурсами та смаколиками, а у суботу всі бажаючі грали в “Мафію”🙂 Круто!

3) Вінничани не лише брали участь у інтелекуальній грі “Брейн-ринг”, а й на свято Івана Купала дізнавалися про традиції святкування та приказки наших пращурів. Також Освітня асамблея завітала у Вінницький обласний спеціалізований БД для дітей з ураженням ЦНС та порушенням психіки. Ми порадували дітей не лише цікавою міні-лекцією про героїчних козаків, а й фруктами та смаколиками!

4) У Дніпрі наші слухачі брали участь у розмові про філософську антропологію Макса Шелера і шукали відповідь на питання “що є людина?”

5) Освітня асамблея спільно з Мiнiстерство молоді та спорту України та Чернігівською обласною державною адміністрацією організувала Всеукраїнську акцію “Сучасні медіа для національно-патріотичного виховання”, спрямовану на залучення молоді до активної участі у заходах національно-патріотичного виховання. Протягом трьох днів учасники дізналися про роль медіа у нашому житті, сучасні медіа, роль відеоматеріалів у національно-патріотичному вихованні, майстерність короткого ролику, роботу зі ЗМІ, а також закріпили почуте практичними завданнями!

Не забувайте слідкувати за нашими новинами, адже скоро на вас чекає ще більше цікавого!

#освітняасамблея #освітня_асамблея