Освітня асамблея: 24.07 – 6.08

Понад дві сотні слухачів завітали на заходи Освітньої асамблеї по всій Україні за останні два тижні! Наші відвідувачі не лише чудово провели час, а й отримали унікальні знання від чудових лекторів

1) У Києві багато відвідувачів завітали на Вечір ігор, де усі мали змогу зіграти в настільний футбол, Alias, Монополію та інші настільні ігри. Про те, як зробити модним свій соціальний проект та просувати його у медіа, розповідала директор фонду Олени Пінчук АНТИСНІД Ольга Руднєва. Минула п’ятниця стала визначним днем, оскільки в нашому просторі відбулася презентація проекту “Співпраця Україна-Хорватія: освіта, бізнес, безпека, культура”, координатором якого є хорватський доброволець Денис Шелер. У неділю провели черговий захід у Голосіївському парку, темою якого стало публічне мовлення. Наші гості дізналися про правила публічного виступу та спробували втілити отримані знання на практиці, вчилися відстоювати свою точку зору під час дебатів, а наприкінці переглянули чудовий фільм!

2) У Вінниці слухачі відвідали захоплюючу лекцію про хімію, на якій було представлено і унікальні хімічні реакції, які можна зробити в домашніх умовах, і ті, що можуть знадобитися в неординарних ситуаціях, наприклад, розпал багаття з використанням батарейки та шматочка фольги. Лектор Вадим Корнійчук у ході лекції про першу медичну допомогу навчив відвідувачів правильно оцінювати стан та свідомість потерпілого, перевіряти й відновлюти дихання, а також правил допомоги при сонячних ударах. Супер!

3) Відвідувачі Освітньої асамблеї у Кременчуці дізнавалися ще більше про йогу разом з Оленою Карбановою. Окрім лекції слухачі взяли участь у грі “Криївка” за мотивами усім відомої гри “Мафія”. Гра видалася веселою, пізнавальною та повчальною. Хто не зміг долучитися – слідкуйте за анонсами та приєднуйтесь наступного разу!

4) У Дніпрі слухачам була представлена досить цікава лекція про маніпуляції , які ми іноді навіть не помічаємо у магазинах, дивлячись телевізор, слухаючи радіо, користуючись інтернетом. Разом з лектором Дмитром Синицею відвідувачі навчилися розпізнавати маніпулятивні прийоми та хитрощі.

Ми не зупиняємося. Далі – ще більше!

Хочеш приєднатися до Освітньої асамблеї? Пиши:
Gabriela Diaz
Serj Mazur

#освітняасамблея