Освітня асамблея: 9.10 – 12.11

Дякуємо всім слухачам, хто завітав до Освітньої асамблеї впродовж останнього місяця!

1) У Києві пройшов уже другий Курс домедичної допомоги від UNIT – команди інструкторів з домедичної допомоги і тактичної медицини. Слухачі на практиці відпрацювали усі необхідні навички, які доможуть врятувати життя собі та ближнім в екстренних ситуаціях.

8 жовтня та 12 листопада прихильники інтелектуальної боротьби змагалися за звання найрозумнішого у грі “Що? Де? Коли?”. Приємно, що кількість нових гравців постійно зростає!

Разом із психологом та коуч-тренером Оленою Таран було проведено психологічну гру “Шлях до мрії”, учасники якої навчилися ставити цілі та максимально виважено робити важливий вибір.

Освітня асамблея провела прес-конференцію в інформаційному агентстві Главком, відео з якої доступне за посиланням:

https://youtu.be/Hx2gdREwnSI

В останній день жовтня закінчилося голосування у конкурсі “Громадський бюджет”. Ми не втомлюємося дякувати друзям, знайомим, відомим музикантам, громадським діячам та усім небайдужим за підтримку проекту “Твоя освіта”. На жаль, ми не опинились серед переможців, але обіцяємо, що здивуємо вас вже дуже скоро!

2) У Вінниці слухачі дізналися про історію неймовірних перемог, оригінальних стратегій і безстрашної боротьби з часів появи професійних військових спільнот на території України до участі українських збройних формувань в антитерористичній операції на сході України.

3) У Львові разом із Ростиславом Антимисом слухачі “лікували” так званий “топографічний кретинізм”, а саме – вчилися правильного та швидкого орієнтування на місцевості.
Андрій Степура, засновник Майстерня Лева – Практика Публічних Виступів, розповів про речі, які потрібно постійно вдосконалювати у собі для того, щоб публічний виступ був ідеальним. Також наші слухачі відвідали лекцію-зустріч з Романом Зіненком – захисником України, добровольцем. На зустрічі відбулася презентація книги “Іловайський щоденник”.

 

Ще раз висловлюємо свою повагу та подяку за підтримку КлуБук – абонемент!

4) 18-19 листопада в рамках співпраці Освітньої асамблеї таМiнiстерство молоді та спорту України у м. Житомирі відбудеться Всеукраїнський форум “Мова – засіб перемоги”.

Ми не зупиняємося. Далі – ще більше!