Освітня асамблея: 12.11 – 10.12

Передостанній місяць 2017 року видався насиченим на події в Освітній асамблеї:)
Дякуємо усім слухачам, хто завітав на наші заходи!

1) У Києві психолог та коуч-тренер Олена Таран провела психологічну гру “Шлях до мрії” для усіх, хто не встиг зареєструватися попереднього разу. Слухачі в ігровій формі вчилися ставити цілі та максимально виважено робити важливий вибір для себе. Ксенія Руснак навчила представниць прекрасної слабкої статі, як оминати й боротися з обмеженнями, які заважають самореалізації, та аналізувати власні проблеми за допомогою арт-терапії. 26 листопада тренер та керівник Спілки ініціативної молоді «СІМ» Артем Мосійчук  провів практичне заняття, у ході якого наші слухачі брали участь у моделюванні майбутього. Письменник, етнограф та автор першого “Українського сонника” Микола Дмитренко навчив правильно трактувати свої сни та розповів про те, як це робили наші пращури. Данило Холявко розповів нашим слухачам про криптовалюти, технологію Blockchain та Bitcoin. Також наші слухачі продовжують вивчати та покращувати свої знання англійської мови з прекрасним викладачем школи іноземних мов Brainy English Єлизавета Козорог

2) Після невеликої паузи Освітня асамблея Кременчук провела лекцію-аналіз ідеологій, які залишили свій відбиток на кожному з нас.

3) У Львові відбулася зустріч з військовим капеланом Степаном Сусом – настоятелем Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, УГКЦ. Наш гість поділився власними спогадами та думками про Революцію Гідності. 7 грудня наші слухачі прогнозували не лише національне, а й світове майбутнє разом з Петром Сухорольським.

4) 1 грудня всі учасники конкурсу на підтримку Освітньої асамблеї під час “Громадського бюджету 2017” змогли відвідати лекцію Олексій Арестович, присвячену комунікаціям між людьми.

5) Освітня асамблея взяла участь у фестивалі “Важливості” – неймовірно насичений і корисний фестиваль для молоді, яка хоче змінити не лише нашу країну, а й весь світ. Волонтери та стажери не лише познайомилися з нами та іншими громадськими організаціями та їх представниками, а й мали змогу долучитися до ініціатив:)

6) 18-19 листопада у м. Житомир в рамках співпраці Освітньої асамблеї, Мiнiстерство молоді та спорту України та Житомирська ОДА відбувся Всеукраїнський форум “Мова – засіб перемоги”.

Ми не зупиняємося. Далі – ще більше!