Ліга Стійкості / Resilience League 2018 – як це було

21 століття кидає нові виклики старому світу.
Україна прийняла один із них.
І поки наші воїни боронять кордони від збройної агресії, наступ відбувається також на політичному, економічному, інформаційному фронтах. На думку експертів, саме ці 4 напрямки основні у гібридних війнах.
Осилити все одразу складно. Але ми і не намагалися.

Зараз триває реалізація проекту «Національно-патріотичне виховання – запорука інформаційної безпеки держави» за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України. Суть – навчити людей формувати патріотичний інформаційний дискурс, відбивати ворожі психологічні атаки, руйнувати застарілі міфи та стереотипи.
У рамках реалізації спільно з нашими міжнародними та українськими партнерами уперше на території України провели школу Resilience League, яку в Росії охрестили «школою натівських політруків» (якщо вороги кажуть про тебе погано – значить, ти все робиш правильно).

Саме ця літня школа проводилася в галузях інформаційної безпеки та національно-патріотичного виховання.
Більше 40 учасників з України, Естонії, Латвії, Хорватії та Польщі дізналися багато нового та цікавого не лише для протидії ворожим впливам, а й для створення бажаного інформаційного простору.

Дякуємо нашим чудовим партнерам ICDS-International Centre for Defence and Security (Естонія), Sinu Riigi Kaitse – National Centre of Defense and Security Awareness (Естонія), PROCOM – Centre for Progressive Communications (Україна), без яких ми б не організували такий захід, а також Національно-патріотичне виховання та Міністерства молоді та спорту України за фінансову підтримку у сфері національно-патріотичного виховання.

Разом до перемоги!