Освітня асамблея: 16.04 – 27.05

Друга половина весни в Освітній асамблеї відзначилася великою кількістю крутих заходів, на які завітали справді неймовірні лектори та, звісно, наші прекрасні слухачі! Ми раді, що кожного разу бачимо нових гостей, яким подобаються не лише заходи, а й сама Освітня асамблея:)

1) 20 квітня до Освітньої асамблеї завітав Мстислав Чернов, фото- і відео-кореспондент одного з найбільших інформаційних агентств світу Associated Press (США). Мстислав розповів про те, яка ж війна в Сирії на власні очі, про місцеве населення та як він сприймає війну, коли від вибухів відділяє лише об’єктив камери.

 

2) Освітня асамблея та WBC Ультрас Динамо провели лекцію на тему “Ультрас на війні”, на якій боєць Національної гвардії України та Збройних сил України Андрій Кобзар розповів про національні рухи 1990-х років, історію фанатського руху «Динамо» Київ, свою участь в українсько-російській війні та побратимів з фанатського руху, які пішли захищати Батьківщину. Валерія Ковеза, координатор міжнародної організації The Planetary Society в Україні, популяризатор науки і фундаментальних досліджень, перекладач науково-популярної літератури, допомогла нашим слухачам розібратися з неземними цивілізаціями, їхньою кількістю, майбутніми контактами з інопланетянами у майбутньому та про те, як відкрити нову цивілізацію, сидячи на дивані. Молодіжний делегат до Генасамблеї ООН від України Ольга Руда розповіла про структуру Організації Об’єднаних Націй та роль молодіжного делегата, його обов’язки та труднощі, з якими довелося зіштовхнутися під час реалізації проектів. Також триває цикл лекцій, присвячений фінансам та досягненню фінансової незалежності, разом з фінансовим консультантом, фахівцем з фондового ринку, підприємцем Володимиром Чернишом та фінансовим радником Олександром Ковальчуком. До речі, наступний захід вже завтра:

https://www.facebook.com/events/816924448509738/

3) 23 травня в Освітній асамблеї відбувся Відкритий діалог «ЗНО для вступу на магістратуру», на якому учасники поговорили про особливості реєстрації, проходження та визначення результатів, перспективи запровадження єдиного вступного іспиту з іноземної мови на всі спеціальності, вплив ЄФВВ та ЄВІ на якість освіти в магістратурі та ще про багато чого іншого. До нас завітали чудові гості: державний експерт директорату вищої освіти та освіти дорослих Міністерства освіти та науки України Костянтин Чабала, директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій та заступник керівника секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Микита Андрєєв.

4) Освітня асамблея розпочала курс “English for Warriors” – “Англійська для воїнів”, на якому учасники бойових дій та ветерани сучасної війни зможуть отримати базу або покращити свої знання англійської мови, навчитися не лише говорити і слухати, а головне – розуміти англійську мову, застосовувати лексичний та граматичний матеріал, отримати навички пошуку інформації англійською в мережі. Зазначимо, що учасники курсу проявляють неймовірну жагу до знань та вже показують чудові успіхи у вивченні та розумінні англійської мови!

5) Чудовим випускним вечором закінчився «Курс корисної журналістики»! Курс стартував ще на початку квітня. Щотижня учасники мали по три заняття від найкращих медіаекспертів, громадських діячів, журналістів-розслідувачів! Свої дипломи отримали випускники, які на останньому занятті представляли власні сюжети:) Впевнені, що отримані під час курсу знання неодмінно знадобляться нашим випускникам, а також стануть першим кроком до досягнення нових вершин у журналістиці!

6) Освітня асамблея разом зі Спілкою ветеранів війни з Росією вже тривалий час проводили курси для психологічної реабілітації бійців, що боронили та боронять незалежність України. Тепер кожен захід відкритий:) Тому ми запрошуємо учасників АТО, що потребують психологічної підтримки! Слідкуйте за анонсами на нашій сторінці:)

7) Вечір 17 травня  був  в Освітня асамблея Львів не просто лекційним:)  Це був потужний тренінг, який нашому лектору Павлу Бачинському вдалося вмістити у дві години! Це і самоаналіз, і проекції мотивацій майбутнього та, найголовніше, пошук відповіді на питання – звідки її черпати…ту загадкову і усім необхідну мотивацію?!

Щиро дякуємо КлуБук – абонемент за допомогу в організації заходу та особливий затишок!

8) Освітня асамблея Вінниця провела у приміщенні актового залу Вінницького торговельно-економічного коледжу лекцію на тему: “Резюме. Як успішно пройти співбесіду”, на якій студенти мали змогу попрактикуватись і отримати корисну інформацію, яка неодмінно допоможе їм у майбутньому. Гостем заходу була засновник центру розвитку бізнесу “Alter Ego”, бізнес-тренер Оксана Лоянич.

Ми не зупиняємося. Далі – ще більше!

https://t.me/osvitaUkraine/

http://www.ea.org.ua/

https://www.facebook.com/osvitaUkraine/

————–

Якщо ви хочете допомогти нашій ініціативі фінансово – будемо дуже вдячні!

Реквізити для благодійних внесків:
громадська організація «Освітня асамблея»
ЄДРПОУ 40413316, п/р № 2600401796995 у відділенні вул. Велика Васильківська, 23 ПАТ “КРЕДОБАНК” у м. Київ, МФО 325365
Призначення платежу: “Добровільна пожертва на розвиток статутної діяльності організації”.